Despre noi

Infiintata in anul 2007, SSM Euro Consult furnizeaza servicii de consultanta in domeniile securitatii si sanatatii in munca si al situatiilor de urgenta la cele mai inalte standarde. Cu o vasta experienta, venim in ajutorul societatilor care ne solicita serviciile cu un personal bine pregatit sa faca fata cererilor si nevoilor in ceea ce priveste protectia angajatilor la locul de munca si protectia angajatorilor in fata controalelor autoritatilor.

Sediul principal al societatii se gaseste Sibiu, in centrul tarii si detinem o retea nationala de angajati si colaboratori la nivel national, avand posibilitatea de a acoperi cu serviciile noastre intreaga tara, fiind pregatiti sa facem fata la orice solicitare.

Am implement incepand cu anul 2011 un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001 :2008, respectiv SR EN ISO 9001:2008. Prin acest sistem implementat se garanteaza calitatea serviciilor si a produselor oferite, avand in vedere orientarea catre client si implicarea tuturor angajatilor in atingerea obiectivelor de calitate ale societatii.

Incepand cu anul 2011 am devenit membru al Asociatiei Romane de Securitate si Sanatate (ARSSM). ARSSM este o organizatie profesionala non-guvernamentala si non-profit de drept privat din Romania, care reuneste specialisti in domeniul securitatii si sanatatii in munca, organizati in teritoriu in societati comerciale de profil si acreditati de MMSS. Asociatia este afiliata la ENSHPO (The European Network of Safety and Health Professional Organisations) si este partener al IOSH (Institution of Occupational Safety and Health) care numara peste 38.000 de membri, fiind cea mai mare organizatie profesionala in domeniul securitatii si sanatatii in munca din lume.

Misiunea noastra

Ne dorim sa fim recunoscuti ca un partener de incredere si stabil, un partener care livreaza servicii profesionale in mod eficient si creste in mod dinamic la nivel national.

Viziunea noastra


Viziunea SSM Euro Consult este de a ajuta companiile sa se concentreze pe ce este mai important, si anume asupra profitului. Ne angajam prin personalul nostru prietenos, bine informat si profesionist, sa fim la curent cu legislatia in domeniile SSM, PSI, ISCIR si sa o aplicam astfel incat clientii nostri sa se poata concentra pe lucruri mai importante in activitatea lor.

Totodata ne dorim si mai ales ne asumam raspunderea, ca prin activitatea noastra, clientii sa nu fie penalizati prin amenzi provenite din incalcarea prevederilor legale in domeniu, care sa le strice incasarile obtinute.

Nu in ultimul rand dorim ca prin activitatea noastra sa integram riscurile profesionale in gestiunea societatilor, astfel incat sa constientizam angajatorii ca prevenirea si protectia lucratorilor nu este un cost, ci dimpotriva este un castig.

Valorile noastre

Angajatii nostri dau valoare companiei si participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre.

Fideli acestor valori, suntem increzatori ca, si pe viitor, vom fi cea mai potrivita alegere pentru fiecare dintre clientii nostri si colaboratorii nostri.

Principalele valori aflate la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale sunt:

• loialitatea

• integritatea

• flexibilitatea

• obiectivitatea

• competenta profesionala

• dezvoltarea personala

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed